SMV Caravan Team Finland http://www.smv.fi SMV.fi Thu, 17 Sep 2020 16:42:00 +0000 fi hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.3 SMV-kerho Vankkurivehmaalla 28.8. – 30.8.2020 http://www.smv.fi/uncategorized/smv-kerho-vankkurivehmaalla-28-8-30-8-2020/ http://www.smv.fi/uncategorized/smv-kerho-vankkurivehmaalla-28-8-30-8-2020/#respond Thu, 17 Sep 2020 16:42:00 +0000 http://www.smv.fi/?p=3077 SMV-kerho merirosvoili Vankkurivehmaalla 28.8. – 30.8.2020.

Vankkurivehmaalle saapui perjantain ja lauantain aikana 21 munavaunua, joista 5 oli ensimmäistä kertaa paikalla. Perjantai kului saunomisen, kuulumisten vaihdon ja mm. biljardiotteluiden parissa. Lauantaina vuorossa oli parin tunnin avoimet ovet, jolloin kerholaisten lisäksi alueen oma väki kävi runsain mitoin tutustumassa vaunutarjontaan.

Vähitellen vaunuista ilmestyi toinen toistaan hurjempia ja viehättävämpiä merirosvoja, jotka kokoontuivat pitkään pöytään nauttimaan yhteisestä ruokailuhetkestä. Jälleen kerran todettiin kerholaisissa olevan paljon mahtavia heittäytyjiä! Pitkän matkan pokaali jaettiin Auni ja Matti Jokelalle, jotka ajoivat 539 km Piehingistä Vehmaalle. Yleisön suosikkimunaksi valittiin Espoosta Ulla ja Tom Hellströmin vaunu, vuodelta 1975 oleva 520. Järjestäjien suosikkimuna oli Helsingistä Paula ja Johan Gröndahlin -77 SMV. Loppuilta vietettiin saunoen ja seurustellen.

Kerhon keskustelutilaisuus järjestettiin sunnuntaina. Teema-kiertopalkinto jaettiin onnistuneesta merirosvoudesta Kirsi ja Jari Naakalle Mäntsälästä. Tilaisuudessa käytiin läpi kulunutta vuotta, tiedottamista, rahatilannetta, jäsenmaksua, valittiin uusia jäseniä toimikuntaan sekä keskusteltiin tulevista tapahtumista ja jäsentuotteista. Alusta asti toimikunnassa vaikuttanut Armi Ylikorpi jättäytyi pois. Lämmin kiitos Armille ahkeroinnista kerhon hyväksi kuluneina vuosina!

Mari Nevala jatkaa kerhon vetäjänä ja talousvastaavana, Minna Tolonen ja Ari Lehto jäseninä. Sami Tolonen toimii jatkossakin nettivastaavana. Uusiksi jäseniksi ehdotettiin Adi Subaria, Reija Vähämäkeä ja Raila Ståhlia, jotka suostuivat mukaan toimikuntaan. Tilaisuuden muistio lähetetään sähköpostitse jäsenistölle. Munavaunut poistuivat alueelta tyytyväisenä viikonlopun rentoutumiseen mukavalla porukalla ja odottaen seuraavaa tapaamista. Kiitos Vankkurivehmaan väelle syysmiitin järjestelyistä! Tulevat tapahtumat Koronatilanteen todettiin hankaloittavan pikkujoulu- ja talvitapahtumasuunnitelmia. Tapahtumat, joihin liittyy paljon muita ihmisiä, jäävät suosiolla väliin.

Kesä- ja syystapaamisten ajankohdiksi sovittiin 11.6. -13.6.2021 ja 27.8. – 29.8.2021. Pitopaikaksi kesäkuulle ehdotettiin Orilammen majaa Kouvolan suunnalla. Syysmiitin paikka jätettiin vielä hautumaan. Ehdotuksia saa esittää suoraan toimikunnalle.

[See image gallery at www.smv.fi]
]]>
http://www.smv.fi/uncategorized/smv-kerho-vankkurivehmaalla-28-8-30-8-2020/feed/ 0
18.-20.5.2018 SFC Etuniemessä Hirvensalmella http://www.smv.fi/uncategorized/18-20-5-2018-sfc-etuniemessa-hirvensalmella/ Fri, 01 Jun 2018 08:42:22 +0000 http://smv.fi/?p=1890 Kesämiitti Hirvensalmen Etuniemessä

Kerhon tämän vuoden kesämiitti järjestettiin 18.-20.5.2018 SFC Etuniemessä Hirvensalmella.

Perjantain lähtösää aiheutti lievää ärtymystä monellakin tah

olla, sillä vettä tuli itsepintaisesti lähes koko maassa – paitsi Hirvensalmella. Muutama kymmenen kilometriä ennen Hirvensalmea selkeni ja tiekin oli kuiva. Viikonloppu vietettiinkin erittäin helteisessä säässä.

Lauantain ohjelma hieman erilainen

Miittilauantai alkoi perinteisillä Avoimilla ovilla, jotka keräsivät paikalle yllättävän paljon porukkaa. Munavaunujahan on nähty Etuniemessä ennenkin, muttei tällaista määrä kerralla. Miittiin saapui nimittäin peräti 16 munavaunua ja yksi munankaltainen omavalmiste.

Avointen ovien yhteydessä pääsi myös tutustumaan pih

akirppiksen antiin.

Miitin järjestelytiimi oli miitin kynnyksellä päättänyt jättää cruisailun väliin. Cruisailun tilalla järjestettiin neppiskisa Etuniemen hiekkarannalla. Kisassa kilpailtiin sekä lasten että aikuisten sarjassa. Neppiskisa osoittautui varsin mieluiseksi ohjelmanumeroksi; kisavälineisiin – ja asusteisiin oli panostettu todella paljon. Kisa sujui kuitenkin erittäin leikkimielisissä tunnelmissa ja päätuomari jakoi palkinnot illan pitkässä pöydässä täysin oman mielensä mukaisesti.

Neppiskisan jälkeen aloitettiin sitten pitkän pöydän valmistelu. Pöytään päästiin lähes ohjelman ilmoittamaan kellonaikaan normaaleista ruokasählingeistä huolimatta. Osa porukasta kävi nauttimassa makean vohvelijälkiruoan alueen vastaanoton yhteydessä sijaitsevassa grillissä.

Pitkässä pöydässä jaettiin jälleen kaikkien odottamat pokaalit. Pisimmän matkan pokaalin pokkasivat tällä kertaa Johanna ja Lasse Kakkuri Vaasasta (375 km). Yleisön valinta oli tällä kertaa Teppo Sirénin kuparinvärinen munavaunu ja järjestäjien valinta osui Marjut Uusitalon ja Markku Virtasen munavaunulle, jolla oltiin miitissä neitsytmatkalla.

Ilta sujui sitten saunan, kylmän järviveden (+9) ja paljun (erittäin lämmin) kanssa. Illan viilettyä enemmän kuin sietokyky salli, vetäydyttiin perjantai-illan tapaan alueen tarjoamiin sisätiloihin viettämään yhteistä aikaa. Taisi muutama karaokelaulukin kajahtaa illan hämärtyessä.

Syysmiitti Savikoskella

Kuluvan vuoden syysmiitti järjestetään 31.8.-2.9.2018 Savikosken leirintäalueella Kylmäkoskella.

Miiteistä tulee lisätietoa myöhemmin.

Kiitos Etuniemen alueelle miitin mahdollistamisesta.

[See image gallery at www.smv.fi]

]]>
SMV osia nyt helpommin kuin ennen http://www.smv.fi/uncategorized/smv-tehdasvierailu-16-18-3-2012-ilmoittaudu-mukaan/ http://www.smv.fi/uncategorized/smv-tehdasvierailu-16-18-3-2012-ilmoittaudu-mukaan/#respond Mon, 09 Apr 2012 09:57:03 +0000 http://smv.fi/cms/?p=231 Kävimme maaliskuussa SMV tehtaalla Örebrossa ja siellä puhalsi uudet tuulet. Raimo on siirtämässä vastuuta muille yritysen palveluksessa oleville. Etenkin Hollantilainen Joost Ingelse, joka aikoinaan on perustanut Hollannin SMV kerhon on energinen kaveri. Sekä Raimo, että Joost kertoivat, että sitä mitä ei löydy voitaisiin hankkia tai teettää.

Sovimme tehtaan kanssa, että minä toimin yhteyshenkilöna heille päin ja yritetään saada kerättyä tarvittavat osat ja tarvikkeet kasaan. Laittakaa minulle tiedustelua tulemaan niin katsotaan saadaanko tarpeet ratkaistua harri.hoglund(at)temal.fi

 

]]>
http://www.smv.fi/uncategorized/smv-tehdasvierailu-16-18-3-2012-ilmoittaudu-mukaan/feed/ 0