SMV Caravan Team Finland https://www.smv.fi SMV.fi Sun, 03 Jun 2018 17:32:48 +0000 fi hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 18.-20.5.2018 SFC Etuniemessä Hirvensalmella https://www.smv.fi/uncategorized/18-20-5-2018-sfc-etuniemessa-hirvensalmella/ Fri, 01 Jun 2018 08:42:22 +0000 http://smv.fi/?p=1890 Kesämiitti Hirvensalmen Etuniemessä

Kerhon tämän vuoden kesämiitti järjestettiin 18.-20.5.2018 SFC Etuniemessä Hirvensalmella.

Perjantain lähtösää aiheutti lievää ärtymystä monellakin tah

olla, sillä vettä tuli itsepintaisesti lähes koko maassa – paitsi Hirvensalmella. Muutama kymmenen kilometriä ennen Hirvensalmea selkeni ja tiekin oli kuiva. Viikonloppu vietettiinkin erittäin helteisessä säässä.

Lauantain ohjelma hieman erilainen

Miittilauantai alkoi perinteisillä Avoimilla ovilla, jotka keräsivät paikalle yllättävän paljon porukkaa. Munavaunujahan on nähty Etuniemessä ennenkin, muttei tällaista määrä kerralla. Miittiin saapui nimittäin peräti 16 munavaunua ja yksi munankaltainen omavalmiste.

Avointen ovien yhteydessä pääsi myös tutustumaan pih

akirppiksen antiin.

Miitin järjestelytiimi oli miitin kynnyksellä päättänyt jättää cruisailun väliin. Cruisailun tilalla järjestettiin neppiskisa Etuniemen hiekkarannalla. Kisassa kilpailtiin sekä lasten että aikuisten sarjassa. Neppiskisa osoittautui varsin mieluiseksi ohjelmanumeroksi; kisavälineisiin – ja asusteisiin oli panostettu todella paljon. Kisa sujui kuitenkin erittäin leikkimielisissä tunnelmissa ja päätuomari jakoi palkinnot illan pitkässä pöydässä täysin oman mielensä mukaisesti.

Neppiskisan jälkeen aloitettiin sitten pitkän pöydän valmistelu. Pöytään päästiin lähes ohjelman ilmoittamaan kellonaikaan normaaleista ruokasählingeistä huolimatta. Osa porukasta kävi nauttimassa makean vohvelijälkiruoan alueen vastaanoton yhteydessä sijaitsevassa grillissä.

Pitkässä pöydässä jaettiin jälleen kaikkien odottamat pokaalit. Pisimmän matkan pokaalin pokkasivat tällä kertaa Johanna ja Lasse Kakkuri Vaasasta (375 km). Yleisön valinta oli tällä kertaa Teppo Sirénin kuparinvärinen munavaunu ja järjestäjien valinta osui Marjut Uusitalon ja Markku Virtasen munavaunulle, jolla oltiin miitissä neitsytmatkalla.

Ilta sujui sitten saunan, kylmän järviveden (+9) ja paljun (erittäin lämmin) kanssa. Illan viilettyä enemmän kuin sietokyky salli, vetäydyttiin perjantai-illan tapaan alueen tarjoamiin sisätiloihin viettämään yhteistä aikaa. Taisi muutama karaokelaulukin kajahtaa illan hämärtyessä.

Syysmiitti Savikoskella

Kuluvan vuoden syysmiitti järjestetään 31.8.-2.9.2018 Savikosken leirintäalueella Kylmäkoskella.

Miiteistä tulee lisätietoa myöhemmin.

Kiitos Etuniemen alueelle miitin mahdollistamisesta.

[See image gallery at www.smv.fi] ]]>
SMV osia nyt helpommin kuin ennen https://www.smv.fi/uncategorized/smv-tehdasvierailu-16-18-3-2012-ilmoittaudu-mukaan/ https://www.smv.fi/uncategorized/smv-tehdasvierailu-16-18-3-2012-ilmoittaudu-mukaan/#respond Mon, 09 Apr 2012 09:57:03 +0000 http://smv.fi/cms/?p=231 Kävimme maaliskuussa SMV tehtaalla Örebrossa ja siellä puhalsi uudet tuulet. Raimo on siirtämässä vastuuta muille yritysen palveluksessa oleville. Etenkin Hollantilainen Joost Ingelse, joka aikoinaan on perustanut Hollannin SMV kerhon on energinen kaveri. Sekä Raimo, että Joost kertoivat, että sitä mitä ei löydy voitaisiin hankkia tai teettää.

Sovimme tehtaan kanssa, että minä toimin yhteyshenkilöna heille päin ja yritetään saada kerättyä tarvittavat osat ja tarvikkeet kasaan. Laittakaa minulle tiedustelua tulemaan niin katsotaan saadaanko tarpeet ratkaistua harri.hoglund(at)temal.fi

 

]]>
https://www.smv.fi/uncategorized/smv-tehdasvierailu-16-18-3-2012-ilmoittaudu-mukaan/feed/ 0