23 heinäkuun, 2024

Repovedellä 11.6. – 13.6.2021

0

SMV-kerho risteili Repovedellä 11.6. – 13.6.2021

Kesäkuun tapahtumaan Orilammen Majalle Kouvolaan saapui 21 vaunukuntaa, joista yksi oli ensimmäistä kertaa paikalla. Tapahtuma alkoi kuulumisten vaihdon ja saunomisen merkeissä. Lauantaina vuorossa oli parin tunnin avoimet ovet alueen väelle sekä hyvän suosion saanut munavaunujengin kirpputori. Näiden jälkeen lähdettiin Kultareitti-risteilylle. Tuuletar II kuljetti väen Repoveden upeisiin maisemiin. Matkan varrella kuultiin hauskoja tarinoita alueen historiasta ja taruista. Haitarimusiikki lisäsi risteilyn tunnelmaa. Erittäin onnistuneen risteilyn jälkeen valmistauduttiin pitkään pöytään.

Pitkän pöydän herkuttelujen jälkeen jaettiin perinteisesti pokaalit. Pitkän matkan pokaali jaettiin Matti Jokelalle ja tyttärelle, jotka ajoivat 466 km Piehingistä Kouvolaan. Yleisön suosikkimunaksi valittiin Leo Heinosen tänä keväänä kunnostettu ”Lissu”, SMV 10 vuodelta 1965. Järjestäjien valinta oli Ari Lehdon SMV ? vuodelta ?. Loppuilta vietettiin uiden, saunoen ja keskustellen. Sunnuntaina munat poistuivat omaan tahtiinsa alueelta.

Elokuun tapahtuma järjestetään 27.8. – 29.8. Paikka on Nyyssänniemi Camping Keuruulla. Tapahtuman teema on satu- tai sarjakuvahahmot, johon kaikki innokkaat voivat halutessaan kehitellä sopivan hahmon.

About Author

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *