23 heinäkuun, 2024

Nyyssänniemessä 27.8. – 29.8.2021

0

SMV-kerho satuili Nyyssänniemessä 27.8. – 29.8.2021

Elokuun miittiin Nyyssänniemi Campingiin Keuruulle saapui 21 vaunukuntaa, joista 19 oli munavaunuja. Perjantaina keskityttiin kuulumisiin, saunomiseen ja grillaukseen. Avoimia ovia ei järjestetty tällä kertaa, vaan niistä vapautunut aika käytettiin satu- ja sarjakuvahahmojen valmisteluun teeman mukaisesti. Vähitellen vaunuista ilmestyi toinen toistaan mahtavampia hahmoja, jotka kokoontuivat valokuvauksen jälkeen pitkään pöytään Nyyssänniemen terassille nauttimaan yhteisestä pizzabuffetista. Yhteinen buffetti oli väen mielestä hyvin onnistunut ja sitä toivottiin jatkossakin. Taas kerran todettiin kerholaisissa olevan paljon mahtavia heittäytyjiä! Oli Baywatchia, Punahilkkaa ja sutta, Kivistä ja Sorasta, Robin Hoodia ja Mariania, Aladdinia, Pahatarta, Ruususia ja Merlinejä kaksin kappalein sekä muita Ruususen sadun hahmoja ja monta muuta upeaa ilmestystä. Osa ei olisi millään malttanut luopua naamiaisasuistaan saunaankaan mennessä.

Kerhon keskustelutilaisuus järjestettiin sunnuntaina. Teema-kiertopalkinto jaettiin onnistuneesta Pahattaren roolista Reija Vähämäelle. Tilaisuudessa käytiin läpi kulunutta vuotta, tiedottamista, rahatilannetta, jäsenmaksua sekä keskusteltiin tulevista tapahtumista ja jäsentuotteista. Toimikunnassa todettiin jatkavan vuoden 2020 syysmiitissä valitut jäsenet, mutta uusia innokkaita luvattiin otettavan mielellään vastaan vuoden aikanakin. Munavaunut poistuivat alueelta tyytyväisenä viikonlopun antiin mukavalla porukalla.

About Author

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *