Munien kesätapaaminen Kotkassa 6/2012

Munien kesätapaaminen Kotkassa 6/2012

( teksti Armi Ylikorpi, kuvat Timo Aho, Armi Ylikorpi), Huom! Klikkaamalla kuvaa se suurenee, painamalla back space pääset takaisin tekstiin (eli merkki pois nappi)

Kerhon tämän vuoden kesätapaaminen järjestettiin Kotkan Santalahdessa. Paikalle saapui 12 munaa, joista kuusi komeasti letkassa aiheuttaen aikamoisen ruuhkan leirintäalueen portille. Samalla herätimme luonnollisesti myös alueen muiden asukkaiden huomion. 

Kerho ei ennakkotiedoista poiketen saanut varattua itselleen omaa nurkkaa, mutta pääsimme kuitenkin leiriytymään ”omalla kentälle”, jossa munat olivat kuin pesässä. Suuret kiitokset alueesta taistelleille!

 

Lauantaina tutustuimme Mussalon sataman kupeessa olevaan kuuluisaan Route 66- kuppilaan ja samalla pääsimme ihastelemaan Cadillac Clubin kalustoa. Reissun jälkeen olikin aika kiirehtiä sapuskan tekoon ja pitkän pöydän valmisteluun. Ruokailun yhteydessä palkittiin pisimmältä tullut muna, joka tällä kertaa oli Piehingin Matin. Järjestäjien valinta- pokaali meni tänä vuonna Sepolle Turkuun.

Molempina iltoina pääsimme lisäksi nauttimaan mahtavissa puitteissa sijaitsevasta saunasta, joka oli varattu riittävän pitkäksi aikaa. Ainoa moitittava asia oli se, että saunan terassi oli perjantai-iltana mustanaan hyttysiä. Lauantain myrskyssä niitä ei näkynyt, muttei myöskään terassilla istujia.

Tapaamisen pääohjelma oli toisiin tutustuminen ja aika kuluikin nopeasti rupatellessa ja munia tutkiessa, varsinkin kun välillä kävi leirintäalueen respassa jätskillä.

Tapaamisessa keskusteltiin myös syystapaamisen pitopaikasta. Enemmistö oli sitä mieltä, että syystapaaminen järjestetään Nokian Viinikanniemessä 31.8.-2.9.2012. Asiasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Lisätietoja antaa Jari Nevala, dollarihymy@hotmail.com

Kerho kiittää Santalahden Lomakylää tuesta onnistuneen tapahtuman järjestämisessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SMV Caravan Team Finland