Syysmeet 2013 Vankkurimännikkö 9/2013

Kerhon syystapaaminen järjestettiin tänä vuonna Vankkurimännikössä Virroilla. Tapahtumaan saapui 15 jäsenperhettä, joille oli alueelta varattu oma nurmikkoalue. Munien joukkoon oli myös saatu yksi Airstream, joka suorastaan säihkyi munien keskellä. Vaunu taisi olla juuri kiillotettu ennen tapahtumaa.

Tapaamisen ohjelmassa oli lauantaiaamuna tapahtumalle virallisen leiman antava jokasyksyinen keskustelutilaisuus, jossa käytiin läpi mennyttä vuotta ja käännettiin katseet tulevaan vuoteen. Pääsimme pitämään kokouksen Harald’s Pubissa, jonka Vankkurimännikön aluetoimikunta avasi meille varta vasten.

Keskustelutilaisuudessa pohdittiin talvitapaamisen järjestämistä maaliskuussa 2014. Ajatus on, että tapaamme Tampereella ja käymme tutustumassa Kangasalalla sijaitsevan Mobilian SF-Caravan ry:n 50-vuotisjuhlanäyttelyyn. Kokouksessa sovittiin myös, että kevättapaaminen järjestetään 23.-25.5.2014, paikaksi ehdotettiin Hietasaarta Uuraisilla. Kesän tapahtumaksi valittiin Porin Kirjurinluodossa 24.7.-1.8.2014 järjestettävä kansainvälinen FICC-Rally. Edellä mainituista tapahtumista tiedotetaan myöhemmin lisää.

Puolenpäivän molemmin puolin avasimme ovemme kaikille munista kiinnostuneille. Leirissä olikin pari tuntia aikamoinen kansainvaellus, puheen sorina ja kameroiden rapina. Paikallisyhdistyksen lehden toimittaja kävi samalla haastattelemassa kerholaisia.

Iltapäivällä oli sitten vuorossa perinteinen pitkäpöytä. Ruokailun lomassa palkittiin pisimmältä tullut yhdistelmä, joka tälläkin kertaa oli Oulusta tulleiden Saana ja Marko Lehtisen muna. Yleisön suosikkipalkinnon saivat Pia ja Aimo Mäyrä. Kerhon vetäjä Jari Nevala oli hankkinut kerhon näköisen tunnustuspalkinnon, joka myönnettiin Harri Höglundille kerhon hyväksi tehdystä työstä. Ruokailun jälkeen oli vuorossa Johanna ja Lasse Kakkurin etukäteen lupaama yllätys, joka oli heidän 50-vuotta täyttäneen munansa muotoinen ja näköinen upea, herkullinen kakku.

Männikön aluetoimikunta oli järjestänyt molemmille illoille karaoketanssit Pubissa. Kerho olikin hyvin edustettuna sekä laulu- että tanssilattiapuolella. Lauantaina saattoi lisäksi paikalla havaita useita vintage-asusteita.

Tapaaminen loppui taas aivan liian nopeasti, sillä moni juttu jäi kesken. Jatkamme tästä sitten taas ensi kerralla.

Kiitämme SF- Caravan Pirkanmaa ry/Vankkurimännikköä tuesta onnistuneen tapahtuman järjestämisessä!

Alla on kuvagalleria, klikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä

teksti: Armi Ylikorpi, kuvat: Timo Aho, Harri Höglund, Armi Ylikorpi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SMV Caravan Team Finland