Syysmeet Kokemäen Pitkjärvi 8/2015

             UUSI MUNAENNÄTYS KOKEMÄELLÄ                         

Kerhon syystapaaminen järjestettiin 21.-23.8.2015 Kokemäen Pitkäjärvellä. Tapaaminen keräsi paikalle ennätykselliset 24 jäsenperhettä – paikalla oli 22 munaa, yksi Constructam ja yksi moderni matkavehje, sillä kyseisen perheen munan remontti on vielä kesken.           Pitkäjärven alue oli varannut meille varsin keskeisen paikan alueelta, johon mahduimme hyvin kaikki.

Kerhon hyvä tuuri kelien suhteen palasi kevään jälkeen takaisin- hellettä oli koko miitin ajan eikä pitkää pöytää tai mitään muutakaan ohjelmaa tarvinnut perua.

Lauantain ohjelma alkoi avoimilla ovilla, jotka keräsivät paikalle runsaasti yleisöä. Väkijoukosta saattoi bongata myös Kokemäen seudun lehdistön edustajia. Kerhon tapaamisesta kirjoitettiin sekä SydänSatakunnassa että Kokemäkeläisessä. Jälkimmäisen kotisivuilta löytyy myös video tapaamisesta.

Avointen ovien jälkeen lähdimme joukolla cruisailemaan kohti Nakkila Storagea ja siellä odottavaa rompetoria. Matkaan päästiin pienten teknisten ongelmien jälkeen. Ajoimme paikallisten opastamaa maisematietä vältelleen siten ruuhkaisaa kakkostietä. Rompetorilta tarttui tavaraa lähes jokaisen matkaan, jonka lisäksi sai välipalaksi makkaraa pientä korvausta vastaan.

Takaisin tultuamme olikin taas aika alkaa valmistautua pitkään pöytään. Totesimmekin jälleen kerran, että miittien ohjelma on yhtä kellon kanssa juoksemista kun yhden päivän aikana pitää periaatteessa ehtiä tehdä monen päivän jutut.

Pitkän pöydän yhteydessä jaettiin perinteiset pokaalit. Matti Jokela Piehingistä palkittiin pisimmältä tulleena yhdistelmänä. Yleisön suosikkipalkinnon saivat Raila Ståhl ja Kalle Ulmanen Nurmijärveltä. Järjestäjien valinta osui Vivian ja Kenneth Björkskogille Kokkolasta. Kerho muisti samassa yhteydessä kolmea tänä vuonna 50-vuotta täyttävää munaa. 50-vuotisjuhlakahvit lisukkeineen oli ehditty nauttia jo edellisenä iltana.

Illan seuraava ohjelma oli vaunusauna, joka oli varattu kerhon käyttöön kolmeksi tunniksi. Naiset nauttivat ensin saunan löylyistä ja mukavasta ilmapiiristä, jonka jälkeen miehet pääsivät testaamaan löylyjä. Vaunusaunan kylki on täynnä kaupunkien nimiä, sillä vaunu on ehtinyt ennen asettumistaan saunaksi reissata monessa maailman kolkassa, niin idässä kuin lännessäkin.

Sunnuntaina oli sitten vuorossa jokavuotinen kerhon keskustelutilaisuus, jossa saimme kahvit Kokemäen yhdistyksen puolesta. Keskustelutilaisuudessa päätettiin, että kerhon johtoryhmä jatkaa entisellä kokoonpanolla.

Vuoden 2016 talvitapaaminen pidetään maaliskuun puolessa välissä 2016, kesätapaaminen 10.-12.6.2016 ja syystapaaminen 19.-21.8.2016. Kesätapaamisen teemaksi päätettiin merirosvo. Tapaamisten paikat selviävät myöhemmässä vaiheessa.

Kiitämme SF- Caravan Kokemäen seutu ry:tä tuesta onnistuneen tapahtuman järjestämisessä. Kiitämme erityisesti viikonlopun isäntiä Riitta ja Jan-Erik Suojaa ja Päivi ja Petri Toivolaa sekä niitä Pitkäjärven kausipaikkalaisia, jotka luovuttivat paikkansa kerhon käyttöön!

teksti: Armi Ylikorpi, kuvat: Timo Aho, Armi Ylikorpi

SMV Caravan Team Finland