Syysmeet Nokian Viinikanniemi 9/2012

SMV kerhon syystapaaminen Nokian Viinikanniemessä 31.8 – 2.9.2012

 Ennätysmäärä munavaunuja uhmasi sateista sääennustetta ja suuntasi viikonlopuksi Nokian Viinikanniemeen.

17 munavaunun värikästä leiriä karttoi sadepilvetkin ja viikonloppua saatiin viettää pääosin poutasäässä.

Vaunumme herättivät ihastusta alueen vakiporukassa ja myös toimittajia vieraili paikalla sekä Nokian uutisista että omaNokia netti tv:stä. Myös paikallisen Caravan yhdistyksen toimittaja kävi kuvaamassa.

Uutiset löytyvät http://www.omanokia.fi/netti-tv?task=videodirectlink&id=243 sekä http://www.nokianuutiset.fi/Ajankohta/1194765194469/artikkeli/munavaunut+viinikanniemessa.html

Vaunuja oli paikalla ympäri Suomen, kauimmainen Oulusta. Myös Piehinki, Vaasa, Seinäjoki, Kotka , Nokia ja pääkaupunkiseutu olivat edustettuina.

Ohjelmassa oli pääasiassa hauskaa seurustelua ja yhdessäoloa. Perinteistä  pitkää pöytää väritti tällä kertaa  hattuteema.   Hattuteeman voittajaksi kruunattiin upea auto-vaunu yhdistelmä.

 

Kauimpaa saapuneen pokaalin nappasi uudet kerholaiset Oulusta, tänä kesänä hankitulla vaunullaan. Toinen reissu oli oululaisilla menossa.

Järjestäjän valinta meni Seinäjoelle, upeasti entisöidylle SMV 10. Heillä matkassa mukana oli tapahtuman nuorin osallistuja (2kk).

Myös jokavuotinen suunnittelupalaveri pidettiin jäsenistön kesken. Kaikkea mukavaa suunniteltiin, mutta siitä tarkemmin myöhemmin.

Kiitokset tapahtuman järjestäjille ja Viinikanniemelle sekä kaikille mukana olleille. Toivottavasti ensi kerralla vielä useampi pääsee mukaan.

Teksti ja kuvat Mari Nevala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SMV Caravan Team Finland