Syystreffit Tottijärvellä, Koivisto Camping 25-27.8.2017

SMV kerhon syystapaamista vietettiin nimensä mukaisesti hyvin syksyisessä säässä. Useimmat olivat pakanneet toppatakin reissuun mukaan. Treffit pidettiin Tottijärvellä, Nokian kupeessa. ja isäntinä toimi Koiviston perhe. Paikalla oli 13 munavaunua ja muutama vierailija kävi.

Viikonloppuna naurettiin taas vatsa – ja poskilihakset kipeiksi. Tehtiin paljuennätys ( sekä ihmimäärässä että ajankäytössä) , kokeiltiin tavallisen saunan ja suihkun lisäksi telttasaunaa ja vartavasten viikonloppua varten rakennettua tunnelmallista pesutilaa.

Lauantaina vierailtiin Siurossa autohalilla katsomassa useampaa autoprojektia sekä vieressä sijaitsevaa hienoa kartanomiljöötä
Syödään yhdessä teemaviikonloppuun osallistuimme launtain pitkällä pöydällä ja Venetsialaisviikonloppua tunnelmoitiin lyhdyillä ja valoilla. Myös mahtava ilotulitus nähtiin lauantai iltana.

Myös perinteisiä pokaaleja jaettiiin. kauimpaa saapuneen pysti meni Kokkolaan, jäsenistön valinta oli Järvenpäästä tullut PT Cruiser ja SMV 14 -71 ja järjestäjien valinta Seinäjoelta tullut vaaleansiniraitainen SMV 520 -76. Kerholle luovutettiin myös munajengille Ruukki Picknikissä annettu paras teema pokaali. Päätettiin tehdä pokaalista kiertävä ja jakaa se aina teematreffien yhteydessä.

Kovasti myös suunniteltiin tulevia tapaamisia.Hyvällä porukalla on aina mukava treffata 🙂 Tarkempia tietoja tulossa.

Super Kiitokset kaikille hauskasta Viikonlopusta ja erityiskiitokset isäntäperheelle 🙂

Teksti Mari ja Kuvat Minna…..

no images were found

SMV Caravan Team Finland