Back to the 60´s 9/2011

BACK TO THE 60’ SAPPEELLA, 2-4.9.2011                      

SMV Caravan Team Finland eli munavaunukerho järjesti syystapaamisensa SF- Caravan Espoo ry:n järjestämien Sappeen treffien yhteydessä. Treffien teemana oli svengaava kuuskytluku. Kerho saapui paikalle 13 vaunukunnan voimin osallistuen aktiivisesti treffiohjelmaan. Pisimmältä tulleet munavaunut olivat tällä kertaa Vaasasta ja Kokkolasta.

Perjantai-ilta huipentui ravintola Huipussa pidettyyn karaokekilpailua. Kilpailussa valittiin jälleen kerran Sappeen karaokekuningatar ja – kuningas. Kilpailuun osallistui 12 laulajaa ja sen taso oli erittäin korkea. Tiukan kilpailun jälkeen julkistettiin seuraavat voittajat: Sappeen vuoden 2011 karaokekuningattareksi Mirva Hyvärinen ja karaokekuninkaaksi Jani Hyvärinen.

Paikalla saapuneet 86 vaunukuntaa pääsivät lauantai-aamupäivällä virallisten avajaisten ja lipunnoston jälkeen opettelemaan 60-luvun tansseja Jukka Toikan opastuksella. Opetukseen osallistuneet olisivat saamansa opin lisäksi kaivanneet myös yksilötanssiopetusta. Lainatakseni erästä henkilöä ”parhaitenhan sitä rokkaa yksinään”.

Puolen päivän aikaan päästiin sitten tutkimaan peräkonttikirppiksen tarjontaa sekä ihailemaan paikalle saapuneita veteraaniajoneuvoja. Kerho yllätti järjestäjät ja treffivieraat ajamalla näyttävässä letkassa omat vanhat ajoneuvonsa veteraaniajoneuvojen rinnalle.

Ennen saunoja kisattiin joukkuekisassa, jossa nelihenkiset joukkueet kisasivat paremmuudesta. Mainittakoon, että kahdentoista joukkueen joukosta löytyi vain yksi täysin naisvaltainen joukkue ja sekin munakerhosta. Kisa koostui kolmesta rastista, joissa testattiin mölkynheittokykyä, puhallustekniikkaa puhallustikassa sekä taitoa narupotkupallossa. Pistelaskun jälkeen todettiin, että joukkuekisan oli voittanut joukkue nimeltään Syrjityt munat. Lapsille järjestettiin samanaikaisesti hernepussinheittoa ja nuorille FrisbeeGolf.

Kerhon ohjelmassa oli aamupäivällä lisäksi syyskokous, jossa sovittiin tulevan vuoden suunnitelmista ja iltapäivällä kilpailujen jälkeen pitkäpöytä, jossa palkittiin naisryhmän valitsemat parhaat yhdistelmät. Palkinnon saivat Antiloiden ruotsalainen yhdistelmä, Kakkureiden pirteän keltainen yhdistelmä ja Koivistojen tyylikäs kokonaisuus.

Saunojen jälkeen suunnattiin sitten kohti Huippua, jossa virittäydyttiin tansseihin The Holdersin ja The Firstin tahdissa. Tanssilattia olikin lähes alkutahdeista lähtien jatkuvasti täynnä ja meno sen mukaista. Ajoittain tuntui siltä, että porukka jaksaa bailata aamuun kunhan vain soittoa riittää.

teksti: Armi Ylikorpi, kuvat: Timo Aho, Jukka Klavert, Martti Monto, Mari Nevala, Armi Ylikorpi

Tervetuloa treffeille

 

Kerhon autoletka

 

Kerhon pitkä pöytä

 

Kerhon vetäjä Jari Nevala pitää puhetta ennen kerhon vuosikokouksen alkua

 

Kerhon naisjoukkue mölkynheitossa

 

Kunnon potku

 

Puhallustikka vaatii vakaata kättä ja tarkkuutta

 

Joukkuekisan voittanut joukkue Syrjityt munat

 

Kerhon yhdistelmiä

 

Kerhon yhdistelmiä

 

Kerhon yhdistelmiä

 

Kerhon yhdistelmiä
Kerhon yhdistelmiä

 

Kerhon yhdistelmiä

 

Mukana oli myös yksi Eriba

 

Tyylikäs kokonaisuus

 

Kerhon yhdistelmiä

 

Siistiin riviin

 

SMV Caravan Team Finland