Vanhat vehkeet Wanhoissa Wehkeissä 19.-21.8.2016

Kerhon kuluvan vuoden syysmiitti järjestettiin 19.-21.8.2016 Karstulan Wanhoissa Wehkeissä. Munia saapui paikalle niin tiuhaan tahtiin, että aloimme jännittää, josko syntyisi uusi munaennätys. Paikalle saapui 23 jäsenperhettä – osallistujamäärä jäi yhden päähän voimassa olevasta ennätyksestä.

Miitin ohjelma oli taas melko tiivis, vaikka sitä oli yritetty väljentää.

Perjantai kului munia odotellessa; ilta meni yhteisessä ringissä höpötellessä ja nauraessa. Illan aikana nähtiin myös muutama mieleenpainuva esitys.

Lauantai alkoi heti aamusta perinteisillä avoimilla ovilla, jotka keräsivät paikalla uteliaita niin alueelta kuin kylältäkin. Paikalle saapui myös toimittaja Karstulan paikallislehti Viispiikkisestä.

Avointen ovien jälkeen oli sitten edessä cruisailu Karstulan kylälle, jossa teimme pienen lenkin ennen kuin pysähdyimme varsinaiselle etapille.

Kerhon tämänkertainen cruisailukohde oli Kaikkea on Realisointi Karstulan keskustan kupeessa.

Alun perin joulumyymäläksi avattu vanha työväenyhdistyksen talo ja tanssilava on kahdessatoista vuodessa paisunut yhdeksi maamme suurimmista vanhaa ja uutta tavaraa kauppaavista paikoista. Slogani ”kaikkea on” lienee melko paikkaansa pitävä, sillä alueelta löytyi mitä vain maan ja taivaan väliltä, kunhan vain jaksoi penkoa tavarapaljouden keskellä. Kerholaiset tekivätkin lähes poikkeuksetta jonkinlaisia ostoksia.

Cruisailusta palattuamme totesimme jälleen kerran pitkän pöydän olevan kohta. Eväät siis esiin ja grillit kuumiksi. Pitkässä pöydässä oli 21 pöytää ja sen pituus oli 24 metriä.

Pitkän pöydän yhteydessä jaettiin asianmukaiset pokaalit. Pisimmän matkan pokaalin saivat tällä kertaa Pirkko Hautaniemi- Lehtisalo ja Esa Lehtisalo, joille tuli matkaa Kemistä 401 kilometriä. Jäsenistön valinta oli oululaisten Satu Moilasen ja Jyrki Karjalaisen upeasti tehty muna; järjestäjien valinta oli ypäjäläisten Pia ja Esa Salmen 1975 mallinen muna.

Pienen ruoansulatustauon jälkeen oli suunta kohti alueen Korsusaunaa, jossa saimme nauttia hyvistä löylyistä ja paljun kuumasta vedestä. Aika moni uskaltautui uintireissulle jokeen.

Lauantai-ilta huipentui Club Vinyylissä kunnon discofiiliksen merkeissä.

Vuosi 2017

Kerhon sunnuntain keskustelutilaisuudessa päätettiin vuoden 2017 tapaamisten ajankohdista. Talvitapaaminen järjestetään 17.-19.3.2017, kesämiitti 16.-18.6.2017 ja syysmiitti 18.-20.8.2017. Tapaamispaikoista ja muusta niihin liittyvistä tiedotetaan ensi vuoden puolella.

teksti: Armi Ylikorpi

kuvat: Ulla Nummi, Sami Tolonen, Armi Ylikorpi

 

SMV Caravan Team Finland